4-trinsplanen:

1. Find en vejleder

Lav en aftale med en Straight Away-vejleder tæt på dig. Din vejleder vil være lige ved siden af dig under hele vægttabsforløbet og vil blive ved med at yde dig support efter kuren for at vedholde den rette balance. Under dit indtag definerer vejlederen og du, sammen, dit mål. Vejledning under din Straight Away-kur er gratis, og for dit indtag betaler du et engangsbeløb på ca. 249 kr. (Lettere variation kan forekomme, afhængigt af vejlederen). Efter indtaget kan du starte med det samme! Din vejleder indkøber alle de Straight Away-produkter, som du måtte have brug for.

2. Vægttab

Skræddersyet

Din krop er klar, og du har forberedt dig mentalt. Ud fra hvilken vægt du ønsker at have, vælger du, sammen med din vejleder, hvilket program der bedst passer på dig. Vil du udelukkende bruge Straight Away-produkter tre uger i streg (Bare rolig, der er masser at vælge fra!), eller vil du kombinere Straight Away med almindelig mad? Din vejleder vil kunne råde dig til, hvad der passer bedst, for at du når dit mål. Du kommer til at besøge din vejleder ugentligt for at måle og diskutere dine fremskridt.

Hvileuge

Tag en uge tvungent fri! Og nej, du vil ikke falde tilbage i dine gamle vaner, for din vejleder vil give dig en liste med produkter, som du må spise den uge. Vigtigst af alt: Rør ikke sukkerstofferne! – din krop kan klare sig helt fint uden.

Vejning

Nåede du dit mål? Godt gjort! Skal du stadig tabe et par kilo? Din vejleder kan rådgive dig om, om du kan følge endnu et program i en kort periode. Lige meget hvad, kan du være meget stolt af dig selv!

3. Stabilisér

Din vejleder vil arbejde intensivt med dig og vil få dig på stien til din nye livsstil. Efter en periode med vores måltidserstatninger er det vigtigt gradvist at integrere almindelig mad i dine spisevaner. Du vil, sammen med din vejleder, lave et personligt ernæringsprogram, som gør dig i stand til at holde vægten. Det er intet problem at kombinere Straight Away-måltidserstatningsprodukter med almindelig mad. Du kunne erstatte din morgenmad med en shake eller en ernæringsbar og spise sund mad ved siden af.

Du kan lige så godt aftale to ekstra vejninger med din vejleder. Det vil hjælpe dig med at holde dig fokuseret og motiveret, så du kan holde vægten!

4. Dit nye ’jeg’

Fantastisk! Du havde disciplinen til at holde nøje øje med dit madindtag og har ændret din livsstil. Du har udholdenhed og har vundet nogle svære kampe! Vær stolt; scenen er din! Det her er dit nye ’jeg’.

Nyd de komplimenter som du får, og nyd fordelene ved din nye sunde krop. Du kommer til at have det bedre i alt, du gør. Du kan virkelig være stolt af dig selv!